вторник, 20 сентября 2016 г.

Азбука безпеки на дорозі

Азбука безпеки на дорозі
   

 Закінчилася улюблена пора дітвори – літні канікули.Учні 1 вересня сіли за шкільні парти здобувати знання. Але у вільний час вони продовжують випробовувати себе в різних життєвих ситуаціях без нагляду дорослих. Та й інколи нехтують елементарними вимогами «дорожньої грамоти».
    Тому вже стало традиційним проведення у вересні Всеукраїнського місячника «Увага! Діти на дорозі!», мета якого – нагадати учням, особливо молодшого шкільного віку про дотримання ПДР.
   З 12  по 16 вересня у ЗШ №4 І-ІІІ ст. проходив тиждень знань Правил Дорожнього руху на тему: "Азбука безпеки на дорозі". Протягом тижня учні
 3-Б класу ( класний керівник Скрипник Т.С.) проводили змістовні, цікаві та різноманітні заходи, а саме:  години спілкування "Ти – пішохід», "Безпека  дорожнього руху», «Де можна гратися, а де — ні»,  було проведено турнір-вікторину «Азбука безпеки на дорозі», конкурс малюнка «Знай та пам’ятай правила вуличного руху», показані були відеопрезентації присвячені саме ПВР.




  Учні брали активну участь у цікавих змаганнях, жваво відповідали на запитання вікторини, з упевненістю показували де знаходиться той чи інший дорожній знак. А по завершенню тижня пройшов конкурс на кращий малюнок.    Всі учні класу віднеслися до цього добросовісно.




Комментариев нет:

Отправить комментарий