понедельник, 19 сентября 2016 г.

Азбука дорожнього руху

Азбука дорожнього руху
Саме  так цього  навчального року  називався  перший тиждень безпеки у загальноосвітніх школах . У 3 – А  класі  Маловисківської ЗШ №4(класний керівник – Онипсенко О. А.)  було проведено ряд цікавих та повчальних заходів. Насамперед  діти повторили ПДР,  опираючись на Памятку  з правил дорожнього руху.
Наступного дня  разом з учнями  2 – А класу (класний керівник – Жовтило Т. А. ) переглянули презентацію «Знай та виконуй правила дорожнього руху»




Знання, отримані під час перегляду презентації , допомогли успішно відповісти на всі питання вікторин, які були запропоновані третьокласникам .
 Учні 8 класу  разом з класним керівником  Ємельяненко Т. А. підготували та презентували для   учнів  3 - А та 3- Б класів газету «Малюкам про правила дорожнього руху», а також  підготували загадки  та показали  цікаві тематичні мультфільми .



Завершився тиждень безпеки дорожнього руху  в  3 – А класі виховним заходом під назвою «Будь обережним на дорозі!». Діти, попередньо об’єднавшись у групи «Пішоходи», «Велосипедисти » та «Пасажири»,  підготували основні правила відповідно для пішоходів, 
велосипедистів і пасажирів.






Правила дорожнього руху вивчені!!!
Будемо їх виконувати!!!




Комментариев нет:

Отправить комментарий